Καλώς ήλθατε στο Δάφνης e-shop

Για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε on-line παραγγελία, θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή

Καλώς ήλθατε στο
Δάφνης e-shop

Για να μπορέσετε να προχωρήσετε
σε on-line παραγγελία,
θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή

Είσοδος Μέλους

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας να προστατεύσουμε εσάς και όσους αγαπάτε, αλλά και στον κοινό αγώνα μας για την αντιμετώπιση του COVID 19 παίρνουμε τα μέτρα μας!
Ακολουθώντας τις οδηγίες και τα έκτακτα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, με σκοπό τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού, τα Καταστήματά μας παραμένουν κλειστά. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όμως, εξακολουθεί να είναι σε λειτουργία εξυπηρετώντας ταχύτατα όλες τις περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 - 17:00 ώστε να δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, η να λάβετε βοήθεια για την καταχωρήσετε ηλεκτρονικά.

Η παραγγελία σας ετοιμάζεται με αυστηρούς κανόνες ασφάλειας & υγιεινής, από το προσωπικό μας, το οποίο είναι εξοπλισμένο με προστατευτικά γάντια και μάσκες, ενώ οι χώροι μας απολυμαίνονται συστηματικά!
Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε ανέπαφα την παραγγελία σας, εφόσον έχει εξοφληθεί με κάρτα, ή έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση της αξίας της, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας υποδείξουμε.
Για παραλαβή με δικά μας μέσα, οι οδηγοί μας είναι εξοπλισμένοι με αντισηπτικά, γάντια και μάσκες, και παραδίδουν τη παραγγελία σας όπου μας υποδείξετε.
Διαθέτουν POS για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ανέπαφη συναλλαγή.


MONTIBELLO RC ELIXIR
NEW LOOK