Καλώς ήλθατε στο Δάφνης e-shop

Για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε on-line παραγγελία, θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή

Καλώς ήλθατε στο
Δάφνης e-shop

Για να μπορέσετε να προχωρήσετε
σε on-line παραγγελία,
θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή

Είσοδος Μέλους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
28/06/2013
TRAININGS @ DAFNIS
Τεχνικό σεμινάριο της εταιρείας Δάφνης στο Τεχνικό κέντρο της εταιρείας, για τη νέα αγωγή μείωσης όγκου και λείανσης Morphosse από τη Montibello.
Το σύστημα Morphosse αναδομεί την τρίχα με αγνή κερατίνη, λειαίνει και μειώνει τον όγκο των σγουρών μαλλιών, χωρίς Φορμαλδεΰδη και παράγωγα της, για μαλλιά λεία, ευκολοχτένιστα και απαλά στο άγγιγμα έως και τρείς μήνες!!!
O τεχνικός της εταιρείας Χρήστος Δεσπότης, παρουσίασε τη σειρά Morphosse σε επαγγελματίες κομμωτές, ανέλυσε τα προϊόντα και πραγματοποίησε εφαρμογή σε μοντέλο.
Οι επαγγελματίες που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και εκείνοι τη σειρά Morphosse και συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία λείανσης.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα events & trainings @ dafnis!!!
28/01/2013
Η Magnetic απέκτησε πιστοποίηση GMP
Το Δεκέμβριο του 2012 η Magnetic Nail design απέκτησε πιστοποίηση ISO 22716: GMP for Cosmetic Industry, πιστοποιητικό από το πασίγνωστο Γαλλικό Ινστιτούτο Πιστοποίησης  SGS.
Για τη Magnetic αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας!
Στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, οι απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ρυθμιστικής για τα Καλλυντικά προϊόντα γίνονται ολοένα και πιο αυστηρές, όχι μόνο όσον αφορά την ασφάλεια και τη χρήση των καλλυντικών προϊόντων, αλλά και στον τρόπο παρασκευής τους.
«Η Ορθή διαδικασία παρασκευής» ή «παρασκευή κάτω από υπεύθυνες, ασφαλείς και υγιεινολογικές συνθήκες» μπαίνουν στο προσκήνιο ως βασικός παράγοντας για την εισαγωγή καλλυντικών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Αγορά.
Βασικά κάθε κατασκευάστρια εταιρεία καλλυντικών προϊόντων, θα πρέπει να συμμορφωθεί με τα κριτήρια της GMP, συμπεριλαμβανομένων και των εταιρειών που κατασκευάζουν προϊόντα τεχνητών νυχιών.
Για 2 χρόνια περίπου, η Magnetic δούλεψε πολύ σκληρά ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις απαιτήσεις. Μια προσπάθεια που ανταμείφθηκε με την πιστοποίηση ISO 22716.
Η Magnetic Nail Design είναι μία από τις λίγες εταιρείες που παρασκευάζουν καλλυντικά προϊόντα στην Ολλανδία που απέκτησαν αυτή την πιστοποίηση, ενώ είναι μία από τις πρώτες εταιρείες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο που τιμήθηκαν με αυτό το status!
Ένα νέο, σημαντικό βήμα που επιτρέπει στη Magnetic να αναπτύξει περαιτέρω τη θέση της στην Ευρωπαϊκή Αγορά, ενώ δημιουργεί νέους ορίζοντες και για εξαγωγές σε άλλες αγορές, εκτός των ορίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Στη φωτογραφία, Η κα Mey Liang, ιδρύτρια της Magnetic, με το σύζυγο και συνεργάτη της Jaap Steeman και τον καλλιτεχνικό διευθυντή και υπεύθυνο εκπαίδευσης Pepyn Borrel.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΔΑΦΝΗΣ Α.Ε. 25ης Μαρτίου 116, 210 5787695-7

Magnetic Nail Design, Soesterberg, The Netherlands, www.magneticnaildesign.com
03/01/2013
Νέο Κατάστημα στη Θεσσαλονίκη
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Με ένα νέο σύγχρονο κατάστημα
στην καρδιά της Θεσσαλονίκης
υποδέχεται τη νέα χρονιά
η ΔΑΦΝΗΣ Α.Ε.

Το νέο κατάστημα Δάφνης βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 43 στο κέντρο της πόλης και συγκεντρώνει σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο 2 επιπέδων, χιλιάδες είδη, αποκλειστικές εισαγωγές των μεγαλύτερων εργοστασίων της Ευρώπης σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!
Στο νέο κατάστημα Δάφνης στη Θεσσαλονίκη, οι επαγγελματίες της Ομορφιάς του Βορρά, μπορούν να δουν από κοντά καινοτόμα προϊόντα, εξειδικευμένα είδη κομμωτηρίου, προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ και Ονυχοπλαστικής καθώς και επαγγελματικό εξοπλισμό για την ανανέωση του χώρου τους.
 
Σας περιμένουμε με προσφορές και δώρα για όλους !!!
Μητροπόλεως 43 Θεσσαλονίκη τηλ: 2310 234846

>> Δείτε το Κατάστημα <<
28/09/2012
Νέο Κατάστημα στο Χαλάνδρι
Με ένα νέο πρωτοποριακό κατάστημα υποδέχεται το Φθινόπωρο η εταιρεία Δάφνης Α.Ε. Το νέο σημείο πώλησης βρίσκεται στο Χαλάνδρι, στη Λεωφόρο Πεντέλης 12-14.
Στο νέο κατάστημα Δάφνης Χαλανδρίου, οι επαγγελματίες της Ομορφιάς μπορούν να δουν από κοντά καινοτόμα προϊόντα, εξειδικευμένα είδη κομμωτηρίου, προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ και Ονυχοπλαστικής καθώς και επαγγελματικό εξοπλισμό για την ανανέωση του χώρου τους.
Όλα αυτά πρωταγωνιστούν σε έναν άνετο και ευχάριστο χώρο 2 επιπέδων, που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και εξυπηρέτηση του πελάτη.

Τα χιλιάδες είδη και οι αποκλειστικές εισαγωγές από τα 30 μεγαλύτερα εργοστάσια Ευρώπης και Η.Π.Α, κάνουν την ιστορική φίρμα που δραστηριοποιείται από το 1957 να ξεχωρίζει και να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!
Το concept του νέου καταστήματος βασίζεται στο καθιερωμένο σύστημα που διέπει το δίκτυο καταστημάτων Δάφνης: γρήγορη εξυπηρέτηση “cash & carry”, τεχνική υποστήριξη και εξειδικευμένο service, καθώς και ειδικές οργανώσεις εκπαιδευτικών σεμιναρίων και επιδείξεων που με φροντίδα και σεβασμό θα εφοδιάζουν με «ποιοτικά εργαλεία γνώσεων» τους πελάτες του.
Το νέο «Σπίτι του Κομμωτή», σας περιμένει για την πιο ζωντανή εμπειρία στον κόσμο της ομορφιάς, με τις πιο ενδιαφέρουσες τιμές, με πολλές παροχές δώρων και προσφορών σε ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά!
Χαλάνδρι – Λεωφόρος Πεντέλης 12 - 14, Τηλ.: 210 6852176.

>> Δείτε το Κατάστημα <<
12/01/2011
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Ιταλία
Ένα ακόμα επιτυχημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ιταλία, διοργάνωσε η μεγαλύτερη εταιρεία Επαγγελματικών ειδών κομμωτηρίου και προϊόντων ομορφιάς,
Δάφνης Α.Ε. στην έδρα της εταιρείας NUOVA FAPAM στη Pescara.
Η ομάδα των κομμωτών που συμμετείχαν στο τετραήμερο σεμινάριο, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις και το εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας και να ενημερωθούν από επίλεκτα μέλη της Διεθνούς εκπαιδευτικής ομάδας Tagliati x il Successo πάνω σε πρωτότυπες τεχνικές και tricks καθώς και να θαυμάσουν τις δυνατότητες της γκάμας προϊόντων SCREEN. Με κέφι και φαντασία, ο Lorenzo, o Antonio και ο Dino παρουσίασαν συνδυασμούς χρωμάτων, πρωτότυπες τεχνικές για ανταύγειες και διαφάνειες. Επίσης μοιράστηκαν μαζί με τους επαγγελματίες κομμωτές της αποστολής Δάφνης τη τεχνική κουρέματος της ομάδας Tagliati x il Successo για μοναδικό αποτέλεσμα σαν υπογραφή, σε κάθε κούρεμα.
Το τετραήμερο ταξίδι στην Ιταλία, έκλεισε με διανυκτέρευση στη Ρώμη, όπου οι επαγγελματίες κομμωτές που συμμετείχαν στην αποστολή Δάφνης είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να κάνουν αγορές και να θαυμάσουν τα αξιοθέατα της πανέμορφης πόλης. Κολοσσαίο, Αρχαία Αγορά, Piazza di Spagna , Fontana di Trevi, και Βατικανό ήταν οι σταθμοί που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών. Μετά από χιλιάδες φωτογραφίες και χαμόγελα, η αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα γεμάτη ενθουσιασμό, ανυπομονώντας για την επόμενη εκπαιδευτική απόδραση με την εταιρεία Δάφνης!
Σελίδα 1 Σελίδα 2 Σελίδα 3

Παλαιότερες ανακοινώσεις

Σελίδα 4 Σελίδα 5 Σελίδα 6 Σελίδα 7
THE TSUBAKI OIL
COTRIL NATURIL