Καλώς ήλθατε στο Δάφνης e-shop

Για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε on-line παραγγελία, θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή

Καλώς ήλθατε στο
Δάφνης e-shop

Για να μπορέσετε να προχωρήσετε
σε on-line παραγγελία,
θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή

Είσοδος Μέλους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
12/06/2007

Tagliati X il successo SHOW & SEMINAR 07

Η διάσημη ομάδα κομμωτών TAGLIATI X IL SUCCESSO, ιδρυτές της ομώνυμης ακαδημίας & των κομμωτηρίων στην Ιταλία και δημιουργοί των προϊόντων SCREEN, αποκλειστική διάθεση των οποίων έχουν τα καταστήματα μας, παρουσιάσαν ένα show στις 10 & 11 Ιουνίου 2007 στην Bologna.

   Κατά τη διάρκεια του διημέρου έγιναν non stop εφαρμογές & παρουσιάσεις των πιο «καυτών» νέων στο χώρο της κομμωτικής δημιουργίας!

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου στις 11:00 π.μ με live show από τον δημιουργό Franck Avogardi, ο οποίος παρουσιάσε βραδινά χτενίσματα & up do’s.

Τη σκυτάλη πήρε στις 14:30 π.μ η δημιουργική ομάδα της Nuova Fapam TAGLIATI X IL SUCCESSO που για δύο ώρες ξεσήκωσε τα πλήθη με τις μοναδικές γραμμές της παρουσιάζοντας κουρέματα & τις νέες τάσεις της μόδας.

Στις 11 Ιουνίου & στις 11:00 π.μ πραγματοποιήθηκε non stop σεμινάριο από τους δημιουργούς καθηγητές της διάσημης ακαδημίας.

Μέσα από την μοναδική αυτή παρουσίαση παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα που συμπληρώνουν τη σειρά SCREEN καθώς και τις εφαρμογές τους. Μέσα από την πλήρη γκάμα των προϊόντων τους έδωσαν εργαλεία σε χιλιάδες στυλίστες ανά τον κόσμο, προϊόντα που δημιουργήθηκαν από κομμωτές για κομμωτές & καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε δημιουργού.

Tόπος διεξαγωγής show & σεμιναρίου Μπολώνια PALA CONGRESSI δίπλα από εκθεσιακό συγκρότημα FIERA di BOLOGNA.

BOLOGNA CONGRESSI
Piazza della Costituzione, 4/A
(next to the Fair of Bologna)


30/04/2007
Tαξίδι στις εγκαταστάσεις της Special Cosmetics στην Ολλανδία

Στις 17 Απριλίου πραγματοποιήθηκε επαγγελματικό ταξίδι στις εγκαταστάσεις της Special Cosmetics στην Ολλανδία.

Η Special Cosmetics είναι κατασκευάστρια εταιρεία της Make up studio, Visign & Visign pro, προϊόντων που διατίθενται αποκλειστικά από την ΔΑΦΝΗΣ A.E.


  Το ταξίδι αυτό είχε σαν σκοπό την ενημέρωση πάνω στα νέα προϊόντα της εταιρείας καθώς και την παρακολούθηση ενός διημέρου workshop με τεχνικές εφαρμογές & παρουσιάσεις στις εγκαταστάσεις της Special Cosmetics στο Vormeveer & στο studio της BACKSTAGE στο κέντρο του Amsterdam.

To σεμινάριο παρουσίασε ο master trainer κ. Ron Romeijn επικεφαλής εκπαιδευτής της εταιρείας όπου εντυπωσίασε με την τεχνική του & τις επιλογές του.

Στη συνέχεια ακολούθησαν εφαρμογές από την ομάδα των trainers Δάφνης πάνω στα νέα υλικά & χρώματα που προτείνει η εταιρεία για τη νέα σεζόν.


13/03/2007
Σεμινάριο ονυχοπλαστικής εκπαιδευτών από την ΔΑΦΝΗΣ Α.Ε.
Η ΔΑΦΝΗΣ Α.Ε. συμπληρώνει 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο πλευρό του Επαγγελματία της Ομορφιάς , με μοναδική φιλοσοφία εξειδικευμένης παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στην πελατεία της που έχει σαν βάση την παροχή σεμιναρίων – παρουσιάσεων υψηλού επιπέδου.
Για το σκοπό αυτό παράθεσε με επιτυχία ένα εξειδικευμένο σεμινάριο ονυχοπλαστικής με στόχο την ανεύρεση και την δημιουργία τεχνικών – εκπαιδευτών υψηλού επιπέδου για επάνδρωση με τεχνικούς- εκπαιδευτές του τμήματος της Magnetic Nail Academy για την Ελλάδα!
Στο πλαίσιο αναβάθμισης της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών για την πελατεία του στον τομέα της ονυχοπλαστικής μιας υπηρεσίας συνεχώς αναβαθμιζόμενης, διοργάνωσε ένα πλήρες τετραήμερο σεμινάριο υπερεντατικής μορφής διάρκειας 50 διδακτικών ωρών τεχνικής τελειοποίησης που πραγματοποιήθηκε στους νέους πλήρως ανακαινισμένους χώρους της Δάφνης studio στην Ομόνοια, Αγ. Κωνσταντίνου 3 στον 8ο όροφο.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα δόθηκε η ευκαιρία στις δεκαεπτά συμμετέχουσες να λάβουν την μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία από την ίδια την Mey Liang (πρόεδρο και ιδρυτή) της Magnetic και την εκπαιδευτική της ομάδα.
Όλες οι συμμετέχουσες είχαν επιλέγει με τα ίδια αυστηρά ποιοτικά κριτήρια μέσω αποστολής ειδικής φόρμας βιογραφικού που ισχύει παγκοσμίως και έχει σχεδιαστεί από την κυρία Liang.
Πέντε εξ΄ αυτών πλέον συναποτελλούν την τελική ομάδα που δημιουργήθηκε για να αναλάβει την εκπαίδευση των Ελλήνων πελατών της Δάφνης Α.Ε.
Για την εκπλήρωση του σκοπού αυτού μετέβησαν σε επιπλέον εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ολλανδία για το χρονικό διάστημα από 18/02/2007 έως 21/02/2007 την έδρα της Magnetic προκειμένου η μετέπειτα παρεχόμενη εκπαίδευση στο Δάφνης studio να είναι εφάμιλλη των υψηλών στάνταρ της Magnetic Nail Academy Ολλανδίας. Ενώ για το σύνολο των συμμετεχουσών στις 04/02/2007 μετά το πέρας του σεμιναρίου στις τεχνικές εκπαίδευσης απονεμήθηκε πιστοποιητικό παρακολούθησης από την κυρία Mey Liang.
27/11/2006
BEAUTY CONGRESS 2006

Η 8η Διεθνής Εκθεση "BEAUTY CONGRESS" πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο Παιανίας - M.E.C με τη συμμετοχή της Δάφνης α.ε. στις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου 2006.

07/11/2005
BEAUTY CONGRESS 2005

H Δάφνης α.ε συμμετείχε στη Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς,
που διοργάνωσε το BEAUTY CONGRESS από τις 4 έως και τις 6 Νοεμβρίου 2005 στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Σελίδα 1 Σελίδα 2 Σελίδα 3 Σελίδα 4 Σελίδα 5 Σελίδα 6

Παλαιότερες ανακοινώσεις

Σελίδα 7
MONTIBELLO RC ELIXIR
NEW LOOK