Καλώς ήλθατε στο Δάφνης e-shop

Για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε on-line παραγγελία, θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή

Καλώς ήλθατε στο
Δάφνης e-shop

Για να μπορέσετε να προχωρήσετε
σε on-line παραγγελία,
θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή

Είσοδος Μέλους

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΛΗΡΩΜΗ
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
DARK STAG
MONTIBELLO DECODE
TWIN TURBO 3900
ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΠΡΟΑΣΤΙΑ (ΟΔΙΚΩΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ)

Εκτάκτως λόγω των καθυστερήσεων που παρουσιάζουν οι εταιρίες Courier, αποστέλουμε με μισθωμένα οχήματα, την πληρωμένη με κάρτα παραγγελία σας στον χώρο σας, με επιβάρυνση 3€ Οδικώς με άλλα μέσα, εντός Αθηνών, Πειραιώς & προαστίων, σε ακτίνα περίπου 15 χλμ. από την κεντρική μας αποθήκη.
Ελάχιστη αξία παραγγελίας: 10€

ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ & ΠΡΟΑΣΤΙΑ (ΟΔΙΚΩΣ)

Δωρεάν αποστολή με δικά μας μέσα στον χώρο σας, χωρίς επιβάρυνση Οδικώς από Κεντρική Αποθήκη Περιστερίου και πληρωμή στον οδηγό (αντικαταβολή) ή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα, εντός Αθηνών, Πειραιώς & προαστίων, σε ακτίνα περίπου 15 χλμ. από την κεντρική μας αποθήκη.
Σε περιπτώσεις έλλειψης χώρου στάθμευσης οι παραδόσεις γίνονται στο ισόγειο της διεύθυνσης αποστολής και όχι σε κάποιο όροφο.
Ελάχιστη αξία παραγγελίας: 35€
Ώρες παράδοσης: 9:00 - 17:00.

ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ & ΠΡΟΑΣΤΙΑ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ DELIVERY)

Δωρεάν αποστολή με δικά μας μέσα στον χώρο σας, χωρίς δική σας επιβάρυνση, και πληρωμή στον οδηγό (αντικαταβολή) ή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα, από συγκεκριμένα Καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε: εδώ.
Ελάχιστη αξία παραγγελίας: 35€
Ταχύτατη εξυπηρέτηση.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ COURIER

Αποστολή με συνεργαζόμενη Eταιρεία Courier και εξόφληση κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα.
Η επιβάρυνση έως και 2kg είναι 3€ και 2€ η αντικαταβολή.
Υπολογίστε περίπου 1€ επιπλέον ανά kg.
Οι χαρακτηρισμένες ως Δυσπρόσιτες περιοχές, έχουν επιπλέον επιβάρυνση.
Ο ακριβής υπολογισμός γίνεται κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν πληρωμής με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα ή κατάθεσης της αξίας της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό (προπληρωμή).
Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και δεν συνυπολογίζονται στην αξία της παραγγελίας.

ΕΤΑΙΡΙΑ COURIER (ΚΥΠΡΟΣ)

Αποστολή με συνεργαζόμενη Eταιρεία Courier σε Κύπρο (θαλάσσια μεταφορά), με προεξόφληση σε τραπεζικό λογαριασμό (προπληρωμή) ή κατόπιν πληρωμής με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα (μετά από συνεννόηση).
Ενδεικτικά, η επιβάρυνση έως 2kg είναι 8€, έως 5kg είναι 10,5€.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών πελατών μας που χρειάζονται μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων ή εμπορεύματα μεγάλου όγκου, υπάρχει δυνατότητα αγοράς και παραλαβής (cash & carry), απευθείας από την Κεντρική Αποθήκη της εταιρείας Δάφνης στο Περιστέρι στην οδό Χρυσοστόμου 2A από τις 08:30 έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Εύκολη πρόσβαση και άνετο parking.

Από 1.1.2014 βάσει νομοθεσίας, οι συναλλαγές άνω των 499€ γίνονται μόνο μέσω πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένη κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης.
Κλείσιμο