Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Με την συνέχιση της περιήγησής σας,
παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας. Θέλω να μάθω περισσότερα

Καλώς ήλθατε στο
Dafnis e-shop

Για να μπορέσετε να προχωρήσετε
σε on-line παραγγελία,
θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή

Είσοδος Μέλους

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Κωδ: 86331700
RE•EQUILIBRIUM ANTI-AGE BALANCING EMULSION 50ml
Τιμή: 31,50 €
Είσοδος ή Εγγραφή
RE•EQUILIBRIUM ANTI-AGE BALANCING EMULSION 50ml
RE•EQUILIBRIUM ANTI-AGE BALANCING EMULSION 50ml

Γαλάκτωμα εξισορρόπησης με αντιγηραντική δράση, από την MONTIBELLO.
Ειδικά σχεδιασμένο για τη φροντίδα ώριμων, με τάση για λιπαρότητα επιδερμίδων, οι οποίες εμφανίζουν ατέλειες και σημάδια γήρανσης.
Αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας, αντιμετωπίζει τα στίγματα, ελαχιστοποιεί το μέγεθος των πόρων, καθυστερεί την εμφάνιση των σημαδιών του γήρατος και διατηρεί τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Η επιδερμίδα δεν γυαλίζει για 24 ώρες, προσαρμόζεται στις αλλαγές κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποκτά νεανική όψη, ενώ προστατεύεται από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις, χάρη στην ασπίδα κατά της ρύπανσης.
Σε γύαλινο βαζάκι των 50ml.

Οι επιδερμίδες με τάση για λιπαρότητα εμφανίζουν χαρακτηριστική γυαλάδα, στίγματα, ευαισθητοποίηση και σημάδια ασφυξίας του δέρματος, τα οποία μπορεί να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε ηλικία της επιδερμίδας.
Συχνά, οι επιδερμίδες αυτές έχουν την τάση να εμφανίζουν ακμή, μια αλλαγή που εκδηλώνεται με πολλαπλές ατέλειες, και οφείλεται σε μια δερματική ανισορροπία που προκαλείται από διάφορους παράγοντες: ορμονικές αλλαγές, στρες, γενετικούς παράγοντες, μόλυνση, κλπ.
Το Re•equilibrium της Montibello έχει σύνθεση με τεχνολογία PURE-STASIS SOLUTION, ένα σύνολο καθαριστικών δράσεων, οι οποίες ρυθμίζουν τη διαδικασία ομοιόστασης της επιδερμίδας, φροντίζοντας στο σύνολο τους τις αλλαγές που παρουσιάζουν οι επιδερμίδες με τάση λιπαρότητας, νέες ή ώριμες.


Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις.
Αν έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν
Αξιολογήστε το
ΕIΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ