Καλώς ήλθατε στο Δάφνης e-shop

Εάν ασχολείστε επαγγελματικά, ή για απολαμβάνετε προσφορές & εκπτώσεις, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή.
Έχω Κάρτα Μέλους

Καλώς ήλθατε στο
Δάφνης e-shop

Εάν ασχολείστε επαγγελματικά, ή για
απολαμβάνετε προσφορές & εκπτώσεις,
θα πρέπει να κάνετε εγγραφή.
Έχω Κάρτα Μέλους

Είσοδος Μέλους

COTRIL FREEDOM SHAMPOO 300ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης της σειράς Freedom της COTRIL.
Κατάλληλο για όσους ασχολούνται με έντονες δραστηριότητες ή εκτείθενται καθημερινά σε ρύπανση και ο καθημερινός καθαρισμός και φροντίδα απαιτείται.
SLS / SLES / SILICONE Free
Σε φιάλη των 300ml.

Η σειρά Freedom είναι μια πολυχρηστική και ολοκληρωμένη αγωγή της Cotril που απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες. Τα προϊόντα της σειράς απευθύνονται ιδιαίτερα σε όσους αγαπούν και ασχολούνται με τις έντονες δραστηριότητες που η καθημερινή ενυδάτωση, περιποίηση και υγιεινή των μαλλιών απαιτείται.
Η φόρμουλα του προϊόντος εγγυάται τον σε βάθος καθαρισμό των μαλλιών, προστατεύοντας από την ρύπανση, το νέφος τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Προστατεύει επίσης από τις αρνητικές επιδράσεις της μπλε ακτινοβολίας που έχουν σαν αποτέλεσμα την αποδυνάμωση των δομών της τρίχας.
Η σύνθεση των προϊόντων εμπεριέχει :
- Σύμπλεγμα από διαφορετικές ποικιλίες ρυζιού που στόχο έχουν την προστασία της δομής της τρίχας από την ρύπανση. Εμποδίζει την οξείδωση των κυττάρων και την δημιουργία των ελεύθερων ριζών και προστατεύει επίσης από την μπλε ακτινοβολία.
- Φυσική και βιοδιασπώμενη χηλική ένωση στοιχείων. Η αντιοξειδωτική δράση συμβάλλει στη υγεία των μαλλιών, απομακρύνοντας τα βαρεά μεταλλικά στοιχεία που δημιουργούνται λόγω της μόλυνσης της ατμόσφαιρας και της σκληρότητας του νερού.
- Εκχύλισμα από μαύρο τσάι. Χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση, απομακρύνονται οι οσμές που δημιουργούνται από τον ιδρώτα.
- Αλόη. Χάρη στις καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες, επιτυγχάνεται αναζωογόνηση τόσο στο δέρμα όσο και στα μαλλιά.

Αξιολογήστε το★★★★★


Αν έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν
Αξιολογήστε το