Καλώς ήλθατε στο Δάφνης e-shop

Εάν ασχολείστε επαγγελματικά, ή για απολαμβάνετε προσφορές & εκπτώσεις, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή.
Έχω Κάρτα Μέλους

Καλώς ήλθατε στο
Δάφνης e-shop

Εάν ασχολείστε επαγγελματικά, ή για
απολαμβάνετε προσφορές & εκπτώσεις,
θα πρέπει να κάνετε εγγραφή.
Έχω Κάρτα Μέλους

Είσοδος Μέλους

HAIRMED O1 REPLENISHING OIL NIGHT 30ml

Έλαια από Argan, Macadamia και Jojoba προστατεύουν ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες και χαρίζουν λάμψη και απαλότητα, ενώ παράλληλα παρέχουν ενυδατική, θρεπτική και επανορθωτική δράση.

Οδηγίες χρήσης:
- Απαλότητα και θρέψη για λεπτή τρίχα, χοντρή τρίχα, φριζαρισμένα ή βαμμένα μαλλιά: Κάνετε μασάζ στα μήκη των μαλλιών.
Για να επιτύχετε καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος, τυλίξτε τα μαλλιά με μεμβράνη και αφήστε το να δράσει για 30 τουλάχιστο λεπτά, ως κομπρέσα.
Ιδανικό και για κομπρέσα κατά τη διάρκεια της νύκτας.
Ολοκληρώστε το τελετουργικό, με το σαμπουάν για λάμψη B7.
Συνεχίστε με το styling.
-Προεργασία λείανσης και ισιώματος για χοντρή τρίχα, φριζαρισμένα ή βαμμένα μαλλιά: εφαρμόστε λίγες σταγόνες στις παλάμες και διανείμετε σε λουσμένα, ταμποναρισμένα με πετσέτα μαλλιά, σε μήκη και άκρες.
Χτενίστε και ξεκινήστε το στέγνωμα.
Για περισσότερη ενδυνάμωση και λάμψη, εφαρμόστε στις άκρες ξηρών μαλλιών.
-Προεργασία για βαφή ή αποχρωματισμό σε κάθε τύπο μαλλιών: διανείμετε το προϊόν σε στεγνά μαλλιά, πριν από την εφαρμογή της αγωγής, κάνετε καλό μασάζ για να βοηθήσετε την απορρόφηση και την προστασία του δέρματος και συνεχίστε όπως συνηθίζατε με τη διεξαγωγή της υπηρεσίας.

Η HAIRMED είναι μια πλήρης σειρά εξειδικευμένων προϊόντων τα οποία έχουν ελεγχθεί δερματολογικά από το τμήμα Κλινικής και Εργαστηριακής Ιατρικής, στον τομέα της Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ferrara.
Κάθε φόρμουλα HAIRMED έχει δημιουργηθεί από επιλογή καινοτόμων και αποτελεσματικών πρώτων υλών και δραστικών συστατικών, με σκοπό να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με συγκεκριμένο και εμφανή τρόπο, σεβόμενη τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Ακολουθώντας συστηματική προσέγγιση, η HAIRMED χρησιμοποιεί ειδικά προϊόντα για το δέρμα του κεφαλιού (δερματοκαθαριστικούς παράγοντες, καλούμενους περιποιητικούς «δερματοκαθαριστικούς παράγοντες» και λοσιόν ενώ για τη φροντίδα των μαλλιών) φιλικά προς το δέρμα σαμπουάν, περιποιητικούς παράγοντες και αγωγές.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
    ★★★★★

Υπέροχο, ελαφρύ. Κατάλληλο για μετά το ντεκαπαζ.


ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙΤΗ
    ★★★★★

Πολύ καλό και όχι βαρύ για τα μαλλιά.


2 αξιολογήσεις★★★★★


Αν έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν
Αξιολογήστε το