Καλώς ήλθατε στο Δάφνης e-shop

Εάν ασχολείστε επαγγελματικά, ή για απολαμβάνετε προσφορές & εκπτώσεις, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή.
Έχω Κάρτα Μέλους

Καλώς ήλθατε στο
Δάφνης e-shop

Εάν ασχολείστε επαγγελματικά, ή για
απολαμβάνετε προσφορές & εκπτώσεις,
θα πρέπει να κάνετε εγγραφή.
Έχω Κάρτα Μέλους

Είσοδος Μέλους

HAIRMED N5 ESSENTIAL MASK 250ml

Περιποιητική μάσκα λείανσης και αγωγή ενίσχυσης όγκου για θαμπά, ματ μαλλιά με φθορές στη δομή της τρίχας (από βαφές, αποχρωματισμό, ισιωτικές, θερμικές επιθέσεις ηλεκτρικό ψαλίδι, σεσουάρ).
Κλείνει τα λέπια της τρίχας, δημιουργεί προστατευτικό φράγμα ενάντια σε επιθετικά στοιχεία και ενισχύει τον κορμό της τρίχας, ενδυναμώνοντας τη, για ζωντάνια, λάμψη και απαλότητα.

Οδηγίες χρήσης: εφαρμόστε το προϊόν σε λουσμένα, ταμποναρισμένα με πετσέτα μαλλιά και διανείμετε σε μήκη και άκρες, κάνοντας απαλό μασάζ.
Αφήστε να δράσει για 5 λεπτά, χτενίστε, προσθέστε μικρή ποσότητα νερού κάνοντας μασάζ και ξεβγάλετε επιμελώς με άφθονο νερό.

Η HAIRMED είναι μια πλήρης σειρά εξειδικευμένων προϊόντων τα οποία έχουν ελεγχθεί δερματολογικά από το τμήμα Κλινικής και Εργαστηριακής Ιατρικής, στον τομέα της Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ferrara.
Κάθε φόρμουλα HAIRMED έχει δημιουργηθεί από επιλογή καινοτόμων και αποτελεσματικών πρώτων υλών και δραστικών συστατικών, με σκοπό να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με συγκεκριμένο και εμφανή τρόπο, σεβόμενη τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Ακολουθώντας συστηματική προσέγγιση, η HAIRMED χρησιμοποιεί ειδικά προϊόντα για το δέρμα του κεφαλιού (δερματοκαθαριστικούς παράγοντες, καλούμενους περιποιητικούς «δερματοκαθαριστικούς παράγοντες» και λοσιόν ενώ για τη φροντίδα των μαλλιών) φιλικά προς το δέρμα σαμπουάν, περιποιητικούς παράγοντες και αγωγές.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ
    ★★★★★

Πολύ καλή μάσκα, και ωραία μυρωδιά!


ΠΕΝΝΥ
    ★★★★★

Άψογη.
Έχω δοκιμάσει πολλές κρέμες που δεν κάνουν τίποτα.
Ακριβή (γύρω στα 25 ευρώ) αλλά τρομερό αποτέλεσμα.
Θρέφει πάρα πολύ τα μαλλιά.
Άμεσο αποτέλεσμα.


2 αξιολογήσεις★★★★★


Αν έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν
Αξιολογήστε το